buy Lyrica online cheap Pravno obvestilo

Spletna stran Tastylia Tadalafil Oral Strips Buy 20 MG Without Prescription www.breast-test.com je partnerski projekt Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna, Zavoda Med.Over.Net in Farmacevtske družbe Roche d.o.o.

Besedilo na spletni strani ureja Slovensko združenje za boj proti raku dojk Europa Donna.

Z obiskom spletne strani nadaljujte le, če se s pogoji uporabe strinjate.
Spletne strani www.breast-test.com z ustreznimi navodili in slikovnim prikazom ženskam pomagajo pri izvajanju rednega in pravilnega samopregleda dojk. Slikovni prikaz samopregleda je nastal pod strokovnim vodstvom v okviru Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna, ki strani tudi ureja. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Če pri samopregledu opazite spremembe oziroma posebnosti, nemudoma obiščite svojega zdravnika. Samopregled NI nadomestilo za strokovno mnenje zdravnika.

Zbiranje in varstvo osebnih podatkov

Zbiranje podatkov, ki nam jih posredujete

Osebni podatki: Spletna aplikacija vam na osnovi podatkov, ki jih ob registraciji vnesete v rubriko Moj profil omogoča določene funkcionalnosti, ki brez teh podatkov ne bi bile mogoče. V spletno aplikacijo se registrirate se z naslovom elektronske pošte in izbranim uporabniškim imenom, ki ne razkriva vaše identitete. Po elektronski pošti prejmete geslo za dostop, ki ga lahko takoj in kadarkoli spremenite.  Vnesenih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene in jih ne razkrivamo tretjim osebam.

Zbirni podatki: V nekaterih primerih iz podatkov, ki nam jih sporočate, izločimo osebne identifikatorje in nato take podatke shranimo v agregatni (zbirni) obliki. Kombiniramo jih lahko z drugimi informacijami za oblikovanje anonimnih, zbirnih statističnih podatkov (npr. število obiskovalcev, izvorno ime domene ponudnika internetnih storitev), ki so nam v pomoč pri izboljšanju naših izdelkov in storitev.

Podatki, ki se zbirajo samodejno

Za vsakega obiskovalca naših spletnih strani naš strežnik avtomatsko prepozna ime obiskovalčevega področja, ne pa tudi njegovega elektronskega naslova. Zbiramo samo skupne informacije o tem, katere strani obiskovalci odpirajo in obiskujejo in o informacijah, ki jih obiskovalec posreduje, na primer pregledne informacije in/ali prijave na spletne strani. Analiziramo samo skupne informacije, ki jih posredujejo obiskovalci naših spletnih strani, da bi izboljšali vsebino in usluge, ki jih ponuja naša spletna stran.

Med to samodejno tehnologijo, ki jo uporabljamo, spadajo na primer prijave na strežnik/IP-naslovi, piškotki in spletne lučke.

Prijave na strežnik/IP-naslovi.

IP-naslov je število, ki vam ga dodeli računalnik, kadar koli obiščete splet. Vsakršna računalniška identifikacija na spletu se opravlja z IP-naslovi, ki računalnikom in strežnikom omogočajo prepoznavanje in medsebojno sporazumevanje.

Piškotki.

Piškotek je podatek, ki se vam samodejno naloži na trdi disk računalnika, ko se prijavite na določene spletne strani. Prepozna samo vaš brskalnik na strežniku. Večina brskalnikov je nastavljena tako, da sprejmejo piškotke, čeprav lahko brskalnik ponastavite tako, da zavrne vse piškotke ali da sporoči, kdaj je bil piškotek poslan. Vedite pa, da nekateri deli naših spletnih strani morda ne bodo pravilno delovali, če boste piškotke zavrnili. Piškotki nam lahko povedo, kako in katere strani na spletnih straneh obiskujejo ljudje v kakšnem številu. Te informacije se nahajajo v združeni obliki in njihov namen  je izboljšati naše spletne strani.

Piškotke lahko nadzirate in upravljate v nastavitvah spletnega brskalnika, ki ga uporabljate. Uporabnik se sam odloči, ali dovoli shranjevanje piškotkov na svojem računalniku, piškotke pa lahko kadarkoli odstrani. Spletna stran deluje optimalno, če so piškotki omogočeni. Za navodila, kako upravljati piškotke, se obrnite na navodila vašega brskalnika.

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Izjavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, varovali ter ravnali z njimi v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov, trenutno je to Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1 – UPB1).

Vaših podatkov brez vašega privoljenja ne bomo pod nobenim pogojem uporabili, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon.

Podatke, ki nam jih boste posredovali,bomo uporabili izključno potrebe delovanja aplikacije BreastTest in pošiljanja informacij, ki jih boste zahtevali. Vaših osebnih podatkov ne bomo zlorabili, vam pošiljali nezaželene komercialne elektronske pošte ali kako drugače kršili vaše zasebnosti.

Vaši podatki bodo vselej uporabljeni zgolj v namene, ki so v skladu z zakonom, in nikakor ne v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani in obdelovani. Po izpolnitvi namena zbiranja in obdelave bodo vaši osebni podatki zbrisani, uničeni, blokirani ali anonimizirani, razen tistih, ki bi ev. bili opredeljeni kot arhivsko gradivo na podlagi zakona, ki ureja tovrstno gradivo.

Vaše osebne podatke, ki ste jih posredovali pri vpisu ali pozneje, lahko http://allweatherfencing.com/?wordfence_logHuman=1 kadarkoli izbrišete sami z izbrisom vašega profila v celoti.

Zagotavljamo vam, da bomo sprejeli vse predpisane postopke in ukrepe za zavarovanje osebnih podatkov, s katerimi se varujejo osebni podatki, preprečuje slučajno ali namerno nepooblaščeno uničevanje teh podatkov, njihovo spremembo ali izgubo kakor tudi nepooblaščeno obdelavo teh podatkov.

Spletno stran in aplikacijo je razvilo podjetje Positiva. Za vse informacije v povezavi z delovanjem spletne strani in piškotkov se obrnite na naslov:

Positiva
Tehnološki park 24
Telefon: +386.1.620.33.13
Faks: +386.1.426.18.79
E-pošta: info@positiva.si.

Za informacije povezane z vsebino spletne strani se obrnite na Slovensko združenje za boj proti raku dojk Europa Donna.

Slovensko združenje za boj proti raku dojk Europa Donna
Zaloška cesta 5, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 231 21 01
Fax: 01 231 21 02
E-pošta: europadonna@europadonna-zdruzenje.si